Corgi Toys – Rallye Monte Carlo

30 sep

De kjente og populære lekebilene til Corgi Toys ble for første gang produsert i England i 1936. Corgi bestemte seg for å markedsføre en rekke bilmodeller og konkurrere men Dinky Toys som hadde dominert det britiske markedet i flere år. Corgibilene hadde sin storhetstid fra 30- til 60-tallet men produserer forsatt detaljerte og forsegjorte bilmodeller i støpejern den dag i dag. Fra å være en populær leke i midten av århundre har Corgi utvilket seg til å bli et populært, nostalgisk samleobjekt for voksne barn i hele verden.

Corgi har opp gjennom tiden produsert hundrevis av modeller av forskjellige biler og andre fartøy.  Som samleobjekt er originale modeller fra de tidligere årene ettertraktede, de fra film og tv er de mest populære og verdifulle. Da spesielt Aston Martin DB5 ( 261 ) fra James Bond filmen » Gold Finger».

Rallye Monte Carlo er en av Corgi Toys mest kjente produksjoner og er en «gavepakke» med 3 biler og et vakkert display med bakgrunn fra racet. Disse ble produsert mellom 1965-67 og med vår følger en original eske i god stand.

På jeppes har vi et stort utvalg innen Dinky og Corgi modeller. Alle medfølger original forpakning i god stand.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: